marți, 7 septembrie 2010

România, țara paradoxală

Și ca niște folositori frecvenți ai internetului( poate puțin cam mult ), și pentru că viața nu ne-a oferit nici astăzi șansa de a dansa samba pe dubstep(WTF?), ne irosim viața scriindu-vă din nou despre plaiurile mirifice ale Românicii.
După cum spune și titlul, azi vă vom vorbi despre un paradox. Pentru că atât ne dăruiește țărișoara noastră, paradoxuri. Și ”succesuri”. Și pentru că tehnologia ne-a bucurat cu lansarea unui telefon de la o firmă cunoscută drept Apple, Iphone generația a patra, românii, au dat de o nouă șansă de a își dovedi talentul de a fi imbecili. În drumul lor de a cuceri această virtute, au decis ca minunatele telefoane să aibă atașat de ele un minunat preț, perfect pentru domnișorii ”stilați” despre care am vorbit în postarea anterioară.
În timp ce în țările dezvoltate, adică Marea Britanie, Statele Unite, și restul știți voi, că noi suntem retarzi... Iphone-ul se vinde cu relativ 400 de euro, adică undeva la 1.700 de lei, în Românica noastră dragă, cumpărătorii îl vor găsi la un preț de vreo 5.000 de lei. CUM??? CE??? DE CE??? PENTRU CE??? Adică să analizăm situația asta... Se poate presupune că în celelalte țări calitatea unui Iphone este un pic, dacă nu ceva mai bună, nivelul de trai fiind mult mai ridicat... MUUUUUUUULT mai ridicat, și alte chestii mult mai scumpe, la noi totuși prețul sare, paradoxal, de 1.000 de euro. Păi dacă suntem țară ”în curs de dezvoltare”, atunci cum putem să dăm peste 1.000 de euro pe un telefon? Și țară ”în curs de dezvoltare” este mult spus. Unii ziceau că suntem țară din lumea a treia. Cu atâtea datorii câte n-are nicio țară. Dar mă rog, oricum am privi problema, este incredibil de stupid să afișezi prețul unui Iphone peste 1.000 de euro când el valorează 400. PARADOX!!!! Cei care au creierul normal să nu citească această postare pentru că vor ajunge internați la spital alături de Paris Hilton la secția de reabilitare, pentru că vor încerca să tragă o supradoză pe nas pentru a face viața să pară mai normală... Cât de cât. Au... Cred că trebuia să postăm asta la început... E, asta e. Ghinion.
Cu dragoste, celor fideli și infideli.
          Retarzii care n-au ce face și scriu pe blog.
Cu drag, celor fideli și infideli.
          Retarzii care n-au ce face și scriu pe blog.
Cu dragoste, celor fideli și infideli.
          Retarzii care n-au ce face și scriu pe blog.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu